חדשות | החוג ללשון העברית

חדשות

מסלול בוגר חדש במסגרת תוכנית ״רוח בחינוך״

5 יוני, 2023

חדש בתשפ״ד: תואר ראשון מיוחד המשלב לשון עברית, חינוך ותעודת הוראה בשלוש שנים, עם מלגות למתאימים.

תוכנית "רוח בחינוך": מדעי הרוח וחינוך

תואר ראשון ותעודת הוראה במדעי הרוח באוניברסיטה העברית - בשלוש שנים בלבד!

התוכנית מציעה תואר ראשון משולב בחינוך ובאחד החוגים מהפקולטה למדעי הרוח (לשון עברית, ערבית, אנגלית, היסטוריה והיסטוריה של עם ישראל ותיאטרון)

החוג ללשון עברית מברך את תלמידיו – מצטייני ומצטיינות הדיקן לשנת תשפ"ב

11 מרץ, 2023

החוג ללשון העברית מברך את מצטייני הדיקן מבין תלמידיו לתואר בוגר ומוסמך לשנת תשפ״ב ומאחל להם הצלחה רבה בהמשך לימודיהם.

המצטיינים והמצטיינות בלימודי הבוגר הן בן אייזנברג, לינוי בן יוסף, תהאני גית, ירון מישורי דרעי, עומר כורך, אביתר צור, מלכות ים קשת, ומיכל שניר, והמצטיינת בלימודי המוסמך היא שיו הונג.

יישר כוחכם!

ברכות לפרופ' סטיב פסברג

14 נובמבר, 2022

אנחנו מתרגשים לבשר שפרופ' סטיב פסברג זכה בפרס מפעל הפיס לאמנויות ומדעים ע"ש לנדאו לשנת 2022 בקטגורית חקר תנ"ך ולשון.

מבוא ע״ש פרופ׳ זאב בן-חיים

מבוא ע״ש פרופ׳ זאב בן-חיים נחנך בירושלים

19 יולי, 2021

ביום רביעי ה׳ באב תשפ״א, 14.7.2021, נחנך בירושלים מבוא ע״ש פרופ׳ זאב בן-חיים. פרופ׳ בן-חיים היה מראשוני המורים בחוג, מייסד פרויקט המילון ההיסטורי ללשון העברית ונשיאה השני של האקדמיה ללשון העברית.

הרחוב החדש נמצא בשכונת משכנות האומה בירושלים.